Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@15:42:27 GMT

مسن‌ترین و جوان ترین داوطلب کنکور ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۰۰۲۳

مسن‌ترین و جوان ترین داوطلب کنکور ۱۴۰۰

 به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، در کنکور امسال یک میلیون و ۱۱۱ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۶۲هزار و ۱۱۴ داوطلب، زن بودند به عبارت دیگر بیش از ۵۹ درصد داوطلبان کنکور امسال را زنان تشکیل می‌دهند و حدود ۴۴۹ هزار و ۷۰۴ داوطلب(حدود ۴۰ درصد) نیز مرد هستند.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، مسن ترین داوطلب کنکور ۱۴۰۰ متولد سال متولد تیر ماه ۱۹ تیر ۱۳۱۶ از استان اصفهان است که در گروه علوم تجربی شرکت کرده است؛ این داوطلب مرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین جوان ترین داوطلب کنکور ۱۴۰۰ متولد ۱۱ مرداد ۱۳۸۷ از استان خراسان شمالی شهرستان بجنورد است که این داوطلب زن بوده و در گروه آزمایشی علوم تجربی ثبت نام و شرکت کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زن استان اصفهان تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!

جدیدترین ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین، چندین نمونه بذر را به زمین آورده است.

به نقل از چاینا دیلی، با بازگشت فضاپیمای سرنشین‌دار «شنژو ۱۷»(Shenzhou-17)، گروه جدیدی از نمونه‌های آزمایشی علمی از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین به زمین رسیدند که شامل بذرهایی برای آزمایش‌های پرورش گیاه هستند.

بذرهای علوفه از جمله یونجه و جو که توسط «مؤسسه دامپروری و علوم دارویی لانژو»(LIHPS) زیر نظر «آکادمی علوم کشاورزی چین»(CAAS) ارائه شده ‌بودند، ۱۱ ماه در معرض پرتوهای فضایی در ایستگاه فضایی تیانگونگ قرار گرفتند.

پس از بررسی‌های اولیه در «مرکز فناوری و مهندسی بهره‌برداری از فضا» زیر نظر «آکادمی علوم چین»(CAS)، بذرها برای بررسی‌های تجربی به یک گروه پژوهشی از موسسه دامداری و علوم دارویی لانژو سپرده شدند.

«یانگ هونگشان»(Yang Hongshan) دانشمند ارشد این گروه پژوهشی گفت: پژوهشگران، آزمایش‌های جوانه‌زنی را روی بذرها آغاز کرده‌اند و آزمایش‌های اصلاحی را نیز انجام خواهند داد تا به محصولات جدید با کارآیی بالاتر، کیفیت بهتر و مقاومت بیشتر دست یابند.

وی افزود: انتظار می‌رود که نتایج این پژوهش، روحیه رقابتی چین را در زمینه علم و فناوری کشاورزی به طور قابل توجهی افزایش دهند و از توسعه پایدار کشاورزی در این کشور حمایت کنند.

گروه پژوهشی، سه گونه جدید یونجه و یک گونه جدید جو را از طریق پرورش در فضا با موفقیت کشت کرده‌اند. این گونه‌ها به طور گسترده در روند تولید استفاده شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • تشریح جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیركوه
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • حسینی در صدر ۶ داوطلب برتر جمعیت هلال احمر کشور در سال ۱۴۰۲
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟